Badkamer Alphen aan den Rijn

Sanitair vormt een belangrijke voorziening in uw woning. Koopt u een pand waarvan de badkamer verouderd is? Of wilt u al jaren een bad plaatsen? Voor de montage, het onderhoud en de reparatie van sanitair bent u in de regio Alphen aan den Rijn aan het juiste adres bij ons. Wij bieden u een breed assortiment aan sanitair tegen een scherpe prijs. Samen met u bespreken we de wensen voor uw droombadkamer en bekijken we het budget. We zorgen ervoor dat uw droombadkamer wordt gerealiseerd!

Werkzaamheden van uw badkamer installateur

Voor alle opdrachten op het gebied van sanitair kunt u bij ons terecht. Wilt u een inloopdouche maken of een douchebak plaatsen? Moet er een nieuwe wastafel worden gemonteerd? Wij helpen u graag. Ook voor de complete installatie van een nieuwe badkamer kunt u een loodgieter van Installatiebedrijf Vosse B.V. inschakelen.

Ontstaan er problemen met uw sanitair? Staat bijvoorbeeld uw gehele badkamer blank na het douchen? Of loopt het water uit uw gootsteen niet meer weg? Verstoppingen en lekkages zijn geen probleem voor onze experts. We beschikken over al het benodigde materiaal om dergelijke problemen zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt bij spoed dag en nacht op ons rekenen! Tevens kunt u ons inschakelen voor onderhoud en renovatie. In Alphen aan den Rijn en omstreken zijn we u als allround badkamer installateur graag van dienst. Bel ons voor snelle hulp op [bono_servivenumber]. Geen spoed maar wel graag een afspraak? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.