Lekkage waterleiding Alphen aan den Rijn

Als uw waterleiding is gesprongen gutst het water soms rijkelijk over uw mooie laminaatvloer. Ook een minder duidelijke uiting van leiding lekkage kan zich voordoen. Bijvoorbeeld in de vorm van vochtplekken op muren of plafonds. Hoe de lekke leiding ook van zich laat merken: een lekkage is vaak een vervelend probleem.

Verschillende oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan kleinere water lekkages. Corosie is een probleem dat zich in leidingen kan voordoen na jarenlang probleemloos gebruik. Ook kunnen de verbindingen problematisch zijn. Uitdroging van rubbertjes in de verbindingstukken van de leidingen kan in de loop der jaren zorgen voor waterlekkage.

Ook door regulier gebruik kan een waterleiding slijtage vertonen. Dit kan resulteren in een breukje in de leidingen, welke door de waterdruk verder kan scheuren. Ook kan een verkeerd geplaatste klopboor in de muur bij een verbouwing resulteren in een leiding die springt.

Een eigenschap van een waterleiding is dat deze altijd onder druk staat. Een gat in de leiding resulteert daarom ook vrij snel in vervelende situaties. Mooi gelegd laminaat kan in korte tijd veranderen in een rommeltje als er langere tijd water overheen spoelt. Springt een waterleiding op een bovenverdieping, dan kan het plafond heftig te lijden hebben en veranderen in een natte treurnis.

Dergelijke gevolgen kunnen een aanslag zijn op uw portemonnee, wat natuurlijk niet de bedoeling mag zijn. U wilt voorkomen dat het zo ver komt. Daarom is het van belang zo snel mogelijk contact te zoeken met een goede vakman. Na een analyse is een specialist in staat om vrij snel de lekkage te lokaliseren en te repareren.

Snelle hulp bij een lekkende waterleiding

U voorkomt meer schade als u voordat u contact zoekt zelf de hoofdkraan van de waterleiding dichtdraait. Bel dan met Installatiebedrijf Vosse B.V. via telefoonnummer 023 - 205 35 94. We zijn snel ter plekke om uw lekkage te repareren!