Toilet Alphen aan den Rijn

Wilt u een nieuw toilet plaatsen in uw woning? Uw wc loopt door? Of moet de wc pot vervangen worden? Voor alle werkzaamheden op het gebied van toiletten kunt u in de regio Alphen aan den Rijn bij de loodgieters van Installatiebedrijf Vosse B.V. terecht. Zowel voor installatie, reparatie en vervanging kunt u bij ons aankloppen.

Staand of hangend toilet plaatsen

Misschien denkt u er niet meteen aan als u een wc moet uitkiezen, maar er zijn diverse soorten mogelijk. Zo kunt u kiezen tussen een staand en een hangend toilet. De eerste variant is goedkoper en wordt van oudsher het meest geplaatst in ons land. Een hangende wc is iets duurder, maar maakt de ruimte wel optisch groter. Bovendien is deze eenvoudig schoon te maken. Moet de spoelbak worden weggewerkt in de muur, of niet? En wilt u een diepspoel of liever een vlakspoel, waarbij u als het ware een platform in uw wc heeft? Zoals u al merkt is er bijzonder veel te kiezen. Kunt u daarbij wel wat persoonlijk advies gebruiken? Onze experts denken graag met u mee!

Toilet renovatie en reparatie

Blijft uw wc maar doorlopen, of kampt u met toilet lekkage? Ook voor renovatie en reparatie kunt u ons inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw wc weer optimaal werkt. In spoedgevallen kunt u ons zelfs 24/7 bereiken. Bel daarvoor met 023 - 205 35 94. De overlast is dan vlug voorbij! Als u geen spoed heeft kunt u ook een afspraak met ons maken door het contactformulier in te vullen. In Alphen aan den Rijn en omstreken helpen we u met plezier.