Gootsteen ontstoppen Alphen aan den Rijn

Hoort u borrelende geluiden in uw gootsteen? Loopt het water niet meer goed weg? Dat wijst op verstopping. Hoe eerder u dit oplost, hoe beter. In de regio Alphen aan den Rijn kunt u hiervoor bij Installatiebedrijf Vosse B.V. terecht. Met onze uitgebreide kennis en vele hulpmiddelen en technieken kunnen we u altijd goed van dienst zijn.

Ontstop uw gootsteen zelf

In veel gevallen is een verstopping nog niet zo ernstig. Dan kunt u de overlast vaak zelf verhelpen. Giet een kopje soda in de afvoer, gevolgd door een flinke scheut azijn. Spoel dit na met heet water. Eventueel kunt u dit een keer herhalen. Heeft dit geen effect? Als u de sifon openmaakt en goed schoonmaakt, kan dit ook voor een oplossing zorgen. Met een ontstoppingsveer de gootsteen ontstoppen kan tevens de sleutel tot succes zijn. Als dit alles niet helpt, is het tijd om er een specialist bij te halen.

Schakel ons in

Laat een loodgieter van ons de gootsteen in uw badkamer of keuken ontstoppen. In Alphen aan den Rijn en omgeving kunt u rekenen op onze snelle service! Bel ons op het nummer 023 - 205 35 94 en schakel ons in, dan komen we zo vlug mogelijk bij u langs. U kunt ook ons contactformulier invullen.