Installateur Alphen aan den Rijn

Wij zijn in Alphen aan den Rijn en omgeving actief als loodgieter. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als installateur. Of het nu om een nieuwe badkamer of om de montage van al uw leidingwerk gaat: wij draaien onze hand er niet voor om. We zetten onze jarenlange ervaring met plezier voor u in!

Diensten van ons installatiebedrijf

Wilt u een nieuw toilet laten plaatsen? Heeft u een gasfornuis aangeschaft en moeten er leidingen worden verlegd? Hiervoor kunt u altijd een beroep doen op onze specialisten. Als installateur kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud, reparatie en vervanging. Zo kunnen we u bij elke klus van A tot Z van dienst zijn. U hoeft zich niet tot meerdere vakmannen te wenden, maar kunt voor alle opdrachten een beroep op ons doen. Informeer gerust naar wat er mogelijk is!

Neem contact op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een installatieklus? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bel ons op het telefoonnummer 023 - 205 35 94. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, en staan in Alphen aan den Rijn altijd voor u klaar!