Lekkage in Alphen aan den Rijn?

Lekkage is een vervelend probleem, dat op vrijwel iedere plek in uw woning kan optreden. Door het gehele pand loopt immers een complex netwerk van water- en afvoerleidingen. Overal op dit traject kan een lek ontstaan. Dit zult u waarschijnlijk niet direct merken; pas na een tijdje verschijnen er vochtplekken op uw muren of plafonds en kan er schimmelvorming optreden. Het is bij lekkage zaak om zo snel mogelijk een expert in te schakelen, omdat er anders ernstige en permanente schade kan ontstaan aan uw woning. In Alphen aan den Rijn helpen wij u graag.

Professionele spoedservice

Onze loodgieters hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met het herstellen van waterlekkage. Met een getraind oog inspecteren wij het leidingwerk op zwakke plekken en eventuele onjuiste montage. Dit zijn de twee belangrijkste veroorzakers van leidinglekkage. Weten we eenmaal waar het lek zich precies bevindt? Dan zorgen we voor snel, professioneel herstel.

Wij begrijpen dat niet ieder lek lang kan wachten, daarom kunt u bij lekkage in Alphen aan den Rijn dag en nacht een beroep op ons doen, 365 dagen per jaar. Hoe vroeg of laat het ook is, u kunt ons altijd bereiken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!