Lekkage in Alphen aan den Rijn?

Omdat een woning uit een wirwar aan afvloerleidingen, waterleidingen en gasleidingen bestaat, kan een lekkage op veel plekken in huis ontstaan. Omdat een lekkage op elke willekeurige plek in een leiding kan optreden, heeft u het soms niet gelijk door. Helaas is na een tijdje vaak al wel schade te zien. Als uw plafond of uw muur vochtig lijkt te zijn, of zich plasjes vormen op plekken waar u dit niet verwacht, kunt u te maken hebben met een lekkage in uw waterleiding in Alphen aan den Rijn.

Het is uitermate belangrijk een lekkage zo snel mogelijk te herkennen en hulp van een loodgieter in Alphen aan den Rijn in te schakelen om deze te verhelpen. Wacht niet te lang met het vragen van professionele hulp bij het verhelpen van de lekkage. Lang wachten kan nieuwe/extra schade doen ontstaan. Bij een lekkage in Alphen aan den Rijn en omgeving staat Installatiebedrijf Vosse B.V. dag en nacht voor u klaar voor een professionele reparatie.

Herkennen van een waterlekkage

Met kennis van de verschillende signalen is een waterlekkage vaak vrij snel te herkennen. De schade is waarschijnlijk te overzien als u er op tijd bij bent. Grotere schade aan uw woning is echter niet uit te sluiten als u niet op tijd actie onderneemt.

Kleine plasjes water op plekken waar dit u dit niet verwacht, vochtige muren en dampplekken in het plafond kunnen wijzen op een lekkage in een waterleiding. Als een viezige geur in uw kelder, keuken of badkamer niet wegtrekt bij luchten of steeds terugkeert, kan dit wijzen op een lek in uw afvoerleidingen. Aan gas is een geur toegevoegd (vergelijkbaar met de geur van knoflook). Bij een lekkage in een gasleiding, zal deze sterke geur ruikbaar zijn.

Lekkage verhelpen in Alphen aan den Rijn

Aarzel niet en neem bij een vermoeden van een lekkage gelijk contact op met Installatiebedrijf Vosse B.V.. De locatie en aard van de l worden ter plekke ingeschat en we geven u een advies op maat. Hiermee kunt u grotere schade aan uw woning voorkomen.

De specialisten in Alphen aan den Rijn en omgeving hebben jaren ervaring in lekkage herkenning en herstel. Met gedegen kennis zijn ze in staat het probleem te pin pointen, of het nu gaat om corrosie of montageproblemen, het zal vrij snel duidelijk zijn. Als de problemen gelokaliseerd zijn, kunnen onze vakmensen de lekkage snel en vakkundig herstellen.

Aangezien het in sommige gevallen van groot belang is dat u direct hulp inschakelt, zijn we dag en nacht bereikbaar in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ongeacht dag of tijd kunt u contact met ons opnemen, wacht daarom niet te lang met het inschakelen van hulp. Bel 023 - 205 35 94 voor specialistische hulp bij uw lekkage.